Možnosti podpory pozitivního fungování rodiny s handicapovaným dítětem - Tylšová, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá změnami a nároky, které představuje přítomnost handicapovaného dítěte v rodině a nabízí formální, ale i neformální podpůrné aktivity zajišťující péči a odbornou pomoc.
Ways of support to positive functioning of a family with a handicapped child
Keywords: postižené děti; Rodina; rodinný systém; podpora; stacionáře