Marketingová studie regionu Ústí nad Labem se zaměřením na železniční dopravu - Podaný, Martin (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je věnována problematice železniční dopravy v regionu Ústí n. Labem.
Keywords: železniční doprava; Marketing; Ústí nad Labem