Marketingový mix společnosti Lion Teleperformance Česká republika - Holubová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce je věnována marketingovému mixu zejména marketingovému mixu služeb. Práce se zabývá popisem marketingu, jednotlivých složek marketingového mixu a situační analýzou. Práce je zaměřena na marketingový mix společnosti Lion Teleperformance Česká republika, situační analýzu a návrh řešení a zlepšení pro společnost.
Marketing mix of company Lion Teleperformance Czech Republic
Keywords: Marketing mix; services; Situation analysis; Marketing; Marketingový mix; služby; Situační analýza