Životospráva těhotné ženy - Bulenová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je teoreticko-výzkumného charakteru, zaměřená na jednotlivé oblasti životosprávy těhotné ženy. Metodou výzkumu je dotazníkový průzkum dodržování zásad správného životního stylu těhotnými ženami.
Way of living of pregnant woman
Keywords: těhotenství; životospráva; tělesná cvičení; hygiena; zaměstnání