CRM systém a možnosti jeho využití v rámci České pošty, s. p. - Jánský, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce shrnuje podstatu CRM jakožto strategie řízení vztahu se zákazníkem, popisuje jeho přínos a rozebírá teorii vztahů se zákazníky a zákaznické věrnosti. Práce se též věnuje nezbytné teorii segmentace zákaznické základny a jejího užití v České Poště. Stěžejní část je věnována popisu stávající situace řízení vztahu se zákazníky České Pošty, hodnocení a navržení možných cest k jejímu vylepšení.
CRM system and its potential within Czech Post, state enterprise
Keywords: Czech Post; customer loyalty; client clustering; CRM; Česká pošta; zákaznická věrnost; segmentace