Nový Informační systém Registru živnostenského podnikání - Janochová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce je analyzovat původní Registr živnostenského podnikání a nový Informační systém Registru živnostenského podnikání, proto bude provedena analýza obou registrů z pohledu uživatelů a funkčnosti systémů. Na základě analýzy budou identifikovány přínosy nového Informační systém Registru živnostenského podnikání.
New Information system trade licensing register
Keywords: živnostenské podnikání; Informační systém; životní cyklus; Implementace; migrace dat; hostingové centrum; komunikační infrastruktura