Ochrana přístupu do sítě - Issayev, Jovkhar (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na bezpečnostní problémy počítačových sítí a konfiguraci síťové infrastruktury pomocí NPS/NAP a protokolu 802.1x. Úvod práce je zaměřen na analýzu problematiky zabezpečení počítačových sítí pomocí technologií ochrany přístupu do počítačových sítí. V praktické části je vytvořen testovací scénář, kde ochrana přístupu do počítačové sítě je realizována za použití protokolu 802.1x a služby NPS.
Network access protection
Keywords: AAA; EAP; IEEE 802.1x; NAP; NPS; RADIUS; MAB; AAA; EAP; IEEE 802.1x; NAP; NPS; RADIUS; MAB