Vliv vzdělávání a rozvoje zaměstnanců na podnikovou kulturu - Navrátilová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá vlivem vzdělávání a rozvoje zaměstnanců na podnikovou kulturu a je rozdělena na teoretickou a analytickou část. Teoretická část je věnována problematice podnikové kultury a vzdělávání a rozvoji zaměstnanců. Závěr teoretické části popisuje vliv vzdělávání a rozvoje zaměstnanců na podnikovou kulturu. V analytické části je charakterizována společnost eBRÁNA s.r.o. a následuje dotazníkové šetření a rozhovor s vedoucím pracovníkem. Závěr práce poskytuje zhodnocení provedené analýzy a formulaci doporučení pro podnik.
The Influence of Employee Education and Development on the Company Culture
Keywords: vzdělávání a rozvoj zaměstnanců; metody vzdělávání; podniková kultura; education and development of empoyees; methods of company education; company culture