Vliv CSR na pozitivní image firmy - Schriederová, Eva (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou CSR ve vybraném podniku. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení významných pojmů z oblasti CSR, jejích pilířů, výhod, měření a souvislost s image firmy. Praktická část je soustředěna na charakteristiku společenské odpovědnosti ve vybraném podniku, jejího významu a následné ověření marketingovým výzkumem. Cílem práce je vymezení společensky odpovědného podnikání, charakteristika vybraného podniku, analýza jeho CSR, její zhodnocení a doporučení.
Impact of CSR on positive company´s image
Keywords: společenská odpovědnost firem; stakeholders; podnikatelská etika; filantropie; trvalá udržitelnost; tripple bottom line; image; corporate social responsibility; stakeholders; business ethics; philanthropy; sustainability; tripple bottom line; image