Marketingová strategie při založení nové pobočky - Šolc, Martin (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je zpracovat marketingový návrh na rozšíření stávajících služeb, po předchozí analýze výchozí situace zvoleného podniku.
Marketing strategy when setting up a new branch
Keywords: marketing; marketingová strategie; analýza; Centrum Walzel; konkurence; SWOT analýza; Ansoffova matice; prostředí firmy; marketing; marketing strategy; analysis; Walzel Center; competition; SWOT analysis; Ansoff matrix; firm environment