Konstrukce Lineárního Manipulátoru - Vála, Šimon (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce se zabývá navržením lineárního manipulátoru s gripperem. Nejdříve navrhneme 3D model. Poté pomocí elektronických součástek a mikropočítače Arduino Mega2560 práci zprovozníme.
Construction of linear manipulator
Keywords: automatizace; stejnosměrné motory; manipulátory; roboti; koncové spínače; automation; DC engine; manipulators; robots; limit switches