Musical poetry as an evidence of generation - Beneš, Radomír (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá osobnostmi, které reagují na problémy generace svou poezií, v níž se odráží politická situace v zemi.
Hudební poezie jako generační výpověď
Keywords: poezie; generační poezie; politická situace