Pamětní desky v Hradci Králové : (dokumentační soupis) - Dušková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Soupis pamětních desek v Hradci Králové. Tato práce obsahuje pamětní desky, které pocházejí z let 1520-2003. Jsou rozděleny podle lokalit, ve kterých se nacházejí.
Plaques in Hradec Králové
Keywords: pamětní desky; soupisy; Hradec Králové