Založení a rozvoj podniku - Tichá, Lucie (Univerzita Pardubice, 2024)
V této bakalářské práci se autorka věnuje tématu založení a rozvoj podniku, který se zaměřuje na zahradnické služby. Cílem práce je na základě provedených analýz příprava podkladů pro založení podniku včetně návrhů a doporučení na jeho budoucí rozvoj. Práce je rozložena na dvě části, a to teoretickou část a praktickou část. Teoretická část práce se věnuje vymezení základních pojmů a současných trendů spojených s podnikatelskou činností. V praktické části bakalářské práce je představen vlastní podnikatelský plán.
Establishment and development of the company
Keywords: živnost; podniky; podnikání; právní formy podnikání; založení podnikání; podnikatelský plán; trade; business; entrepreneurship; legal forms of business; setting up a business; business plan