Návrh a tvorba softwaru pro technickou analýzu cen podkladového aktiva - Navrátil, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce byla vytvořena s cílem sestavení matematického nástroje pro analýzu technických indikátorů nad časovými řadami cen podkladového aktiva. Teoretická část pojednává o problematice obchodování s akciemi a využití technických indikátorů. V praktické části je popsána struktura programu a možnosti, které program poskytuje. V závěru práce jsou popsány rozdíly s vybranými softwary.
Software for Technical Analysis of Stock Prices
Keywords: akcie; indikátor; trend; formace; oscilátor; stocks; indicator; trend; formation; Neckline; oscillator; Java