Problematika výběru a hodnocení účetního software - Heřman, Petr (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce bylo shrnout postup při výběru účetního programu a uvést vlastnosti programů pro podvojné účetnictví. Obsahem druhé části práce je posouzení programu UCE verze 5.01 pro vedení podvojného účetnictví od firmy Ha-Soft Brno, se kterým se měl autor možnost seznámit v rámci praxe.
Keywords: účetnictví; hardware; software; počítačové programy; podvojné účetnictví; výpočetní technika