Vznik ordinace dentální hygieny - Holoubková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce s názvem Vznik ordinace dentální hygieny se zabývá založením soukromé praxe dentální hygienistky. V teoretické části jsou nejprve rozebrána specifika podnikání ve zdravotnictví a ekonomika zdravotnického zařízení, poté je představen obor dentální hygieny a na závěr jsou uvedeny zásady tvorby podnikatelského plánu spolu s analýzami prostředí potřebnými pro jeho sestavení. Praktická část je koncipována jako sestavení business plánu nově vznikající ordinace dentální hygieny, kterému předcházely analýzy prostředí dané oblasti.
Establishment of a Dental Hygiene Office
Keywords: podnikatelský plán; dentální hygiena; soukromá praxe; business plan; dental hygiene; private office