Bezpečnost práce - Odehnalová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Teoretická část práce obsahuje obecný popis principů bezpečnosti práce, definice základních pojmů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a přístupy k řízení BOZP. V praktické části je popsána bezpečnost práce ve vybraném podniku, je provedena analýza vlivu školení BOZP na počet pracovních úrazů a jsou vyvozeny hlavní závěry a doporučení.
Occupational Safety
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; BOZP; školení BOZP; pracovní úraz; occupational safety and health; OSH; training of OSH; accidents at work