Řízení lidských zdrojů se zaměřením na rozvoj a vzdělávání manažerů v okrese Žďár nad Sázavou - Zavřilová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá současnou situací v oblasti rozvoje lidských zdrojů v ČR, kraji Vysočina a okrese Žďár nad Sázavou. Podává analýzu a návrh řešení manažerského vzdělávání ředitelů škol v okrese Žďár nad Sázavou.
Human resource management aimed at development and education of managers in the district of Žďár nad Sázavou
Keywords: řízení; Lidské zdroje; personální management; Vzdělávání; manažeři; Okres Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina