Rotující vestavby v trubkových keramických mikrofiltračních membránách - Přibáň, František (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na experimentální studium vlivu statických a rotujících vestaveb na hodnotu intenzity průtoku permeátu pri mikrofiltraci olejových emulzí na trubkových keramických membránách.
Rotating insertr in tibular ceramic microfiltration membranes
Keywords: membránová mikrofiltrace; olejové emulze; keramické membrány; intenzifikace; vestavby; střihová rychlost