Změny stravovacích návyků na současné vesnici (na příkladu obce Široký Důl) - Galočík, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem této práce jsou "Změny stravovacích návyků na české vesnici (na příkladu obce Široký Důl)". Práce se zabývá vývojem českého venkovského stravování od 70. - 80. let minulého století do doby současné a zhodnocením změn, které v průběhu tohoto období nastaly.
Changes in eating habits in the present village (Široký Důl)
Keywords: Stravování; lidská strava; Jídlo; venkovské obyvatelstvo; vesnice; město; Široký Důl