Marketingové řízení společnosti Colas CZ - Kittler, Michal (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou marketingového řízení společnosti Colas CZ, a. s., která podniká v oblasti stavby a oprav silnic a dálnic. Analyzuje tuto společnost a její tržní prostředí.
Marketing control of the Colas CZ company
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; marketingové plánování; Colas CZ Jihlava; Analýza