Tendence v rozvoji sociálního pojištění v ČR - Kluhová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá současným stavem důchodového zabezpečení v ČR. Poukazuje na aktuální problémy, možné směry a důsledky připravované důchodové reformy.
Tendencies in the social insurance advancement in the Czech republic
Keywords: sociální politika; sociální pojištění; sociální zabezpečení; důchodové pojištění; důchodové zabezpečení; penzijní systémy; Česká Republika