Stres a stresové situace v práci začínajícího učitele - s ohledem na učitele cizích jazyků - Vaňková, Dagmar (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá stresem a stresovými situacemi v práci začínajících učitelů cizích jazyků
Stress und Stresssituationen in der Arbeit des beginnenden Lehrers - mit dem Rücksicht an die Lehrer für Fremdsprachenunterricht
Keywords: stres; zátěž; učitelé; osobnost; duševní zdraví; psychické problémy; stresové situace; zátěžové situace