Koncepce optimalizace výlukové činnosti při modernizaci tratě Břeclav - Hodonín na rychlost 160 km/hod. - Gryc, Evžen (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce řeší optimalizaci výluk při rekonstrukci tranzitních koridorů.
Keywords: Železnice; výluky; propustnost; Optimalizace; železniční koridory