Skladovací systém ve firmě Mph Medical Devices s.r.o. - Machač, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá důležitým článkem logistického řetězce, kterým je skladovací systém podniku. Konkrétně je analyzován skladovací systém ve firmě Mph Medical Devices s.r.o. Znalosti dále uplatněné v této práci jsou čerpány z odborné literatury a jsou popsány jako teoretická východiska v první části práce. Analytická fáze je pak tvořena popisem skladu, skladovacího systému a materiálového toku zboží ve skladě u zkoumaného podniku. Po zhodnocení analýzy bude navrženo vylepšení skladovacího systému a v případě akceptování i zavedení do současného skladování.
Storage system in the company Mph Medical Devices s.r.o.
Keywords: logistické řetězce; skladovací systémy; sklady; skladování a materiálový tok; logistics chains; storage systems; warehouses; storage and material flow