Zavedení systému řízení jakosti na Magistrátu města Pardubic - Saláková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci teoreticky popisuje základní pojmy z oblasti jakosti, normy řady ISO 9000, Total Quality management, a ceny udělované za jakost. Hlavním cílem práce je zpracování návrhu na zavedení systému řízení jakosti na Magistrátu města Pardubice podle zásad TQM.
Implementation of quality management system at the Pardubice town hall office
Keywords: Jakost; řízení jakosti; Total Quality Management; Pardubice; veřejná správa