Podnikatelský plán - Havel, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro založení nového podniku. Práce se skládá ze dvou částí, přičemž ta první, teoretická, vymezuje základní pojmy a informace, které jsou následně využity v druhé, praktické, části práce. Praktická část se potom zaměřuje na tvorbu samotného podnikatelského plánu a jeho zhodnocení. Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán, který umožní úspěšný vstup nově založené společnosti na trh.
Business plan
Keywords: podniky; podnikatelé; analýza; konkurence; finanční plán; business; businessmen; analysis; competition; financial plan