Průzkum názorů jako součást vnější analýzy pro potřeby personálního marketingu - Valentová, Olga (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zpracováním a vyhodnocením dotazníkového šetření vnějších analýz personálního marketingu pro Synthesii a.s.
Keywords: personální marketing; Analýza; vnější analýza; personalistika; dotazníkové šetření; Synthesia Pardubice