Management a ochrana životního prostředí - Paučková, Marta (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce poslouží studentům pro pochopení teorie z vybraných oblastí environmentální problematiky ve vztahu k podniku. V úvodní části se zabývá vymezení základích pojmů environmentálního managementu. Závěrečná navazující část analyzuje společnost FARMAK, a.s. se zaměření na odpadové hospodářství.
Management and Environmental Protection
Keywords: životní prostředí; podniky; management; odpady; environment; business; management; waste