Türkische Migrantenliteratur in Deutschland - Šubrtová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2007)
tato práce se zabývá nejprve historií tureckých imigrantl, kteří do Německa přicházeli na základě náborové dohody mezi Německem a Tureckem. Poté uvádí definici turecko-německé literatury a seznam autorů, kteří jí odpovídají. Poslední část je věnována samotným autorům. Je rozdělena na autory a autorky, neboť témata jejich děl jsou různá.
Literature in Germany by Turkish Immigrants
Keywords: literatura; imigranti; menšinová literatura; Literatur; Migranten; Migrantliteratur