Strategie rozvoje České pošty, s.p. v oblasti listovních zásilek - retail segment - Svoboda, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá strategií rozvoje České pošty, s.p. v oblasti listovních zásilek retail segmentu. Obsahem je analýza trendů v poštovních službách, nabídky zahraničních poštovních operátorů a potřeb zákazníků. Na základě zjištěných informací jsou vytvořeny návrhy pro vhodnou strategii rozvoje České pošty s.p.
Development strategy of the Czech Post, s.e., in the retail segment of letter shipments
Keywords: strategie rozvoje; Česká pošta; státní podnik; retail segment; listovní zásilky; development strategy; Czech Post; state enterprise; letter shipments