Postupy, servisní nářadí a jiné nářadí při demontážích silničních vozidel v rámci jejich recyklace - Kopecký, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce dává celkový přehled využití nejnovějších demontážních technologických metod likvidace dopravních prostředků v souladu se současnou legislativou.
Procedures, service instruments and other tools in the process of dismantling the cars within the framework of recycling
Keywords: vozový park; likvidace ojetých automobilů; recyklační technologie; legislativa; ekologické hledisko