Optimalizace materiálového toku ve firmě OLE Autoelektronika s.r.o. - Lehká, Andrea (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá stěžejními procesy materiálového toku ve zvoleném podniku. V teoretické části jsou popsány konkrétní činnosti podnikové logistiky jako je nákup,zásobování, skladování, manipulace s materiálem a balení. Praktická část se skládá z analýzy současného stavu podniku, odkud jsou vyvozeny problémové oblasti v jednotlivých fázích toku materiálu ve firmě. Na základě zjištěných problémů jsou v závěru práce navržena opatření, která směřují k jejich částečnému či úplnému řešení.
Optimization of material flow in the company OLE Autoelektronika s.r.o.
Keywords: materiálový tok; logistika; skladování; Kanban; zásobování; material flow; logistics; warehousing; supply