Extrakce organických látek z vody - Krčál, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce je věnována literární rešerší na téma extrakce organických látek z vody, a to se zaměřením jak na organické látky z vody nejčastěji se extrahující, tak především na samotné moderní analytické metody světově používané.
Extraction of organic polutants from water samples
Keywords: Separační metoda; organická látka; extrakce; Separative method; organic pollutant; extraction