Možnosti snížení nákladů ve společnosti BusLine KHK s.r.o. - Hanzlík, Jakub (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na vybrané možnosti snížení nákladů ve společnosti BusLine KHK s.r.o. se zaměřením se na střediska Jičín a Hořice. V první části práce se nachází obecný rozbor nákladů či charakteristika autobusové přepravy. Dále navazuje popis společnosti a analýza jednotlivých středisek společnosti, která bude sloužit jako výchozí podklad. Práce uvádí možné návrhy, jak snížit provozní nákladové položky a tím snížit celkové náklady společnosti.
Cost reduction options at BusLine KHK s.r.o. company
Keywords: náklady; turnus; autobus; spotřeba; costs; batch; bus; consumption