Časopis Květy v první polovině 19. století - analýza ročníků 1834 - 1836 - Csemiová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce "Časopis Květy v první polovině 19. století - analýza ročníků 1834 - 1836" se zaměřuje na zachycení charakteristických znaků časopisu Květy v prvních třech ročnících. Za počáteční východisko určujeme stručný popis časopisu Jindy a nyní jako jejich předchůdce. Cílem je popsat činnost redaktorů, obsahovou stránku listu a analyzovat a interpretovat vybrané příspěvky.
Květy Magazine in the first half of 19th Century - The Analysis of the Years 1834 - 1836
Keywords: časopis Jindy a nyní; časopis Květy; Tyl, Josef Kajetán; česká žurnalistika; magazines; Czech journalism