Vývoj systému školního vyučování - Králová, Marta (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se snaží navrhnout a ukázat příklad propojení několika učebních předmětů, což by pravděpodobně mělo přispět k lepšímu přijímání vědomostí a znalostí, a upevnil by se tak i celkový přehled žáka.
Keywords: pedagogika; školský systém; vzdělávací politika; školy; integrovaná výuka