Vztahy mezi velkoobchodem a maloobchodem - Dvořáková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce popisuje a analyzuje vztahy mezi konkrétním velkoobchodem a maloobchodem. Zabývá se také problémy, které vznikají při dodavatelsko-odběratelských vztazích. V závěru práce jsou doporučení pro řešení těchto problémů či zlepšení vztahů mezi oběma firmami.
The relations between wholesale and retail
Keywords: retails; wholesales; mutual relations; problems; maloobchody; velkoobchody; vzájemné vztahy; problémy