Systém evidence a využití vozového parku - Janda, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce je vytvoření funkční aplikace, která bude obsahovat nástroje sloužící pro evidenci vozového parku a využití vozidel v malé a střední firmě. V úvodní části je nezbytné provést rešerši systémů, které se zabývají touto problematikou. Rešerši je nutné doplnit o porovnání s nově navrhovaným systémem, který bude předmětem této práce. Úvodní část musí obsahovat analýzu navrhovaného řešení, která bude obsahovat popis použitých technologií, návrh databáze a aplikačního řešení. Pro vytvoření aplikace bude využit skriptovací jazyk PHP nebo JAVA a databáze Oracle nebo MySQL.
System for fleet management
Keywords: knihY jízd; vozový park; HTML; PHP; MySQL; log books; fleet