Ideologie a jejich vliv na jedince a společnost - Divišová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá vznikem a významem ideologií a jejich vlivem na lidskou společnost.
Ideologies and their influence on an individual and a society
Keywords: ideologie; sociologie; společnost; utopie