Skupiny klientů bank u hypotečních úvěrů - Linhartová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou hypotečních úvěrů, jejich druhy a možností poskytnutí. Dále je zde stručné charakterizování zajištění hypotečních úvěrů, skupin klientů žádajících hypoteční úvěr. Konec diplomové práce je věnován analýze hypotečních produktů tří největších bank v ČR a konkrétnímu příkladu. Zmíněna je zde i hypoteční krize v USA.
Groups of bank clients within mortgage credits
Keywords: mortgage credits; acceptance; security; client groups; mortgage crisis; hypoteční úvěry; poskytování; zajištění; skupiny klientů; hypoteční krize