Integrovaný dopravní systém v územním celku Jihočeského kraje - Fuksa, David (Univerzita Pardubice, 2007)
Hlavní náplní diplomové práce je realizace přepravního průzkumu ve vybrané referenční oblasti, s cílem odhalit nedostatky v dopravní obslužnosti. Při vyhodnocení přepravního průzkumu byl získán přehled rovněž o směrových, zdrojových a cílových přepravních proudech cestujících, na základě kterých bylo ověřováno směrové vedení železničních spojů a návazné autobusové dopravy. Výsledky z přepravního průzkumu byly zpracovány do dvou variant integrované dopravní obslužnosti referenční oblasti.
Integrated public transport system in the South Bohemian region
Keywords: integrované dopravní systémy; Dopravní obslužnost; přepravní průzkumy; přepravní poptávka