Analýza konkurence na trhu automatického rozpoznávání registračních značek - Klementová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce na téma "Analýza konkurence na trhu automatického rozpoznávání registračních značek" se zaměřuje na firmu Deep Vision, která na trh v nejbližší době uvede jejich novou službu usnadňující práci s rozpoznáváním registračních značek. V této práci se věnuji především analýze konkurence na B2B trzích. Pomocí marketingových analýz, které se soustředí na mikroprostředí i makroprostředí podniku, se zjistí, jaká je na trhu konkurence, jaké jsou příležitosti a hrozby a jak nejlépe uvést novinku na trhu.
Competitive Analysis of the Automatic Registration Plate Recognition Market.
Keywords: B2B trh; konkurence; marketingové analýzy; makroprostředí; mikroprostředí; strategie; B2B market; strategy; marketing analysis; macro environment; micro environment; competition