Konstrukce plastových dílů s počítačovou podporou - Lacina, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci věnuje pozornost návrhu optimálního, ekonomického řešení procesu konstrukce a vývoje složitých plastových dílců s pomocí nových progresivních metod. Tyto metody jej analyzují v různých stádiích vývoje a výroby prototypů. Umožňují tak pružné změny v konstrukci plastového dílce a zároveň i v předvýrobní a výrobní konstrukci forem. Tím přispívají k rychlejšímu a ekonomičtějšímu zavedení produktu na trh.
Construction of plastic parts with computer backup
Keywords: strojní inženýrství; strojní konstrukce; plasty; technologie; analýzy