Implementace nařízení REACH - současný stav a možné dopady - Mervartová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá implementací Nařízení 1907/2006 (REACH) v průmyslových podnicích. Je kladen důraz na časovou posloupnost jednotlivých legislativních kroků a na podpůrné nástroje a programy. Jsou též uvedeny různé možnosti jak se s implementací REACH vypořádat.
REACH implementation - actual state and possible results
Keywords: REACH; implementace REACH; Nařízení 1907/2006; IUCLID; REACH-IT; ECHA; SIEF; předběžná registrace; registrace chemických látek; Fórum pro výměnu informací o látce; soutěžní právo; bezpečnostní list; BL; CSR; Zpráva o chemické bezpečnosti; REACH implementation; Regulation 1907/2009; IUCLID; REACH-IT; pre-registration; registration of chemicals; registration; competition law; Safety Data Sheet; SDS; CSR; Chemical Safety Report