Hra 'Falling sand' pro platformu Android - Pešek, Filip (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je zaměřena na vývoj hry na principu 'Falling sand' pro platformu Android. V teoretické části je popsána platforma Android, dostupné vývojové nástroje pro tvorbu her na tuto platformu a srovnání těchto nástrojů. V praktické části je popsána tvorba 2D hry na předem zmíněném principu.
Falling sand game for Android platform
Keywords: Android; Falling Sand; Unity; engine; hry; skript; Android; Falling Sand; Unity; engine; game; script