Integrace cizinců: Arméni v České republice - Sardaryan, Arpine (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je věnována tématu integrace cizinců v České republice. Zaměřuje se na arménské etnikum, žijící na tomto území. V teoretické části se snaží podat obraz vývoje a současné podoby integrační politiky České republiky. V praktické části se tato práce snaží zjisti míru integrace arménských přistěhovalců pomocí provedeného výzkumu.
Integration of foreigners: The Armenian in the Czech Republic
Keywords: integrace; Arméni; Česká republika; migrace; cizinci; multikulturalismus; integrační politika; integration; Armenians; Czech Republic; migration; foreigners; aliens; multiculturalism; integration policy