Zajištění a uložení nákladu u vybrané přepravy - Siegertová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá zajištěním a uložením nákladu při přepravě v silniční dopravě. V první kapitole se zabývá analýzou toho, co ovlivňuje silniční přepravu. Ve druhé kapitole jsou uvedeny způsoby zajištění nákladu a zajišťovací prostředky. Ve třetí kapitole je uveden konkrétní případ přepravy u vybrané společnosti.
Cargo Security and Storage for a Selected Transport
Keywords: zajištění; náklad; uložení; silniční přeprava; security; cargo; storage; road transport