Analýza hypotečních úvěrů u vybraných komerčních bank v ČR - Kořínková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá hypotečním financování v ČR, vývojem hypotečního úvěru a analýze hypotečních úvěrů u České spořitelny a ČSOB. Pozornost je věnována charakteristice hypotečního úvěru, jeho alternativy a postup při jeho získání. V praktické části je provedena analýza hypotečních úvěrů u vybraných bank, analýza úrokových měr a objemů u již zmíněných bank v jednotlivých letech.
Analysis of the mortgage loans in selected commercial banks in the Czech republic
Keywords: hypoteční úvěry; úrokové sazby; klienti; banky; úroky; Česká spořitelna; ČSOB; mortgage loans; interest rates; clients; banks; interests